Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@11:52:03 GMT

رییس دانشگاه: مجتمع خوابگاهی در ملایر احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۳۰۱۳

رییس دانشگاه: مجتمع خوابگاهی در ملایر احداث می‌شود

خسرو سایوند یکشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر ۱۹ خوابگاه دانشجویی در سطح شهر ملایر فعال است که با احداث این مجتمع، این خوابگاه‌ها متمرکز می‌شوند.

وی افزود: طبق قول مساعد بخش خصوصی قرار است این مجتمع خوابگاهی در مدت زمان ۲ سال آینده احداث و به بهره‌برداری برسد.

رییس دانشگاه ملایر بیان کرد: از سال گذشته تاکنون مجوز ۱۴ رشته جدید با توجه به اقلیم و سند توسعه راهبردی این شهرستان برای دانشگاه ملایر اخذ شد که در رشته‌هایی همچون گیاهان دارویی، عمران، محیط زیست، صنایع مبلمان، علوم کامپیوتر، علوم باغبانی و مهندسی هسته‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایوند با بیان اینکه صنایع مبلمان هم اکنون به یک نقطه خوب در سطح دانشگاه رسیده است تاکید کرد: در تلاش برای راه‌اندازی وب سایت چند زبانه برای این صنعت هستیم و به‌تازگی نیز یک تیم متخصص در حوزه رنگ، چوب، پارچه و مصنوعات چوبی به این شهرستان آمدند و از کارگاه‌های مبلمان منبت بازدید کردند.

وی آینده صنعت مبلمان منبت را روشن دانست و گفت: دانشگاه ملایر تاکنون موفق به اخذ مجوز و راه‌اندازی پژوهشکده‌های انگور و کشمش و مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت و مرکز تحقیقات پیشرفته معدن شده است که نباید به راحتی از کنار مرکز تحقیقات پیشرفته معدن بگذریم.

رییس دانشگاه ملایر راه‌اندازی مرکز پرتودهی را از اقدامات مهم این دانشگاه برشمرد و افزود: مرکز پرتودهی دانشگاه ملایر یکی از معدود مراکز کشور است که توانایی بالایی در این زمینه به ویژه در محصولات کشاورزی دارد.

سایوند با اشاره به ارتقای مرتبه علمی ۲۶ عضو هیات علمی دانشگاه ملایر بیان کرد: در راستای ارتقای مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر، از سال گذشته تاکنون به اندازه پنج برابر سال‌های گذشته کار شد.

وی همچنین به تبدیل وضعیت ۸۹ نفر از کارکنان این دانشگاه در کمتر از یک سال اشاره کرد و افزود: در حوزه آزمایشگاهی نیز از سال گذشته تاکنون سه میلیارد تومان وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شد و برای نخستین بار موفق به درآمدزایی یکصد میلیون تومانی از این آزمایشگاه‌ها شدیم.

رییس دانشگاه ملایر راه‌اندازی مزرعه پژوهشی آموزشی و تحقیقاتی دام و طیور، تکمیل و بهره‌برداری از طرح تصفیه‌خانه فاضلاب دانشگاه، تکمیل طرح ساختمان پژوهشی و آموزشی شادروان آیت الله احمدی، ساماندهی فضای سبز و محوطه‌سازی دانشگاه با سطح ۱۰۰ هزار مترمربع، کاشت بیش از پنج هزار اصله نهال و توسعه زیرساخت‌های آی.تی و نرم‌افزاری شدن تمامی بخش‌های دانشگاه را از دیگر اقدامات برشمرد.

سایوند به پیشرفت ۶۰ درصدی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ملایر اشاره و بیان کرد: این طرح از پیشرفت فیزیکی پنج درصدی در یک سال و نیم گذشته به ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال حاضر رسیده است و امیدواریم هر چه سریعتر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲ میلیارد تومان پس‌انداز در دانشگاه داشتیم یادآور شد: از سال گذشته تاکنون بیش از ۵۲ سند در خصوص بناها، وسایل و اموال دانشگاه ملایر تعیین تکلیف و سند صادر شد.

رییس دانشگاه ملایر با اشاره به فعالیت ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۱۷۵ کارمند، وجود ۴۰۰ هکتار فضای فیزیکی و دانشکده‌های مختلف در این دانشگاه گفت: دانشگاه ملایر یک قطب علمی در غرب کشور و دومین دانشگاه مطرح در استان همدان است و به یک دانشگاه جامع تبدیل شده است.

سایوند توسعه دانشگاه ملایر و ایجاد فضای آرامش را از اهمیت بالایی دانست و بیان کرد: امیدواریم این دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم و دانشگاه‌های پژوهش محور پیش برود.

دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و با ۸۷ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف با بیش از ۶ هزار دانشجو در حال فعالیت است.

برچسب‌ها سازمان امور دانشجویان دانشگاه ملایر همدان ملایر سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان دانشگاه ملایر همدان ملایر سرمایه گذاری سازمان امور دانشجویان دانشگاه ملایر همدان ملایر سرمایه گذاری سال گذشته تاکنون رییس دانشگاه ملایر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر