Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: این روزها که به علت شیوع کروناویروس سفر رفتن خطرناک شده است و تمامی رسانه ها و ستاد بحران توصیه به ماندن در خانه می کنند، رسانه های مجازی می توانند بخشی از آن حس گشت و گذار و سفر در مناطق جدید را اغنا کنند.

ابراهیم جلیلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه امکان بازدید مجازی از اماکن گردشگری شهر جهانی مبلمان منبت فراهم شده است، افزود: اداره میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی ملایر با ایجاد تور مجازی از ۲۵ منطقه گردشگری شهرستان و آپلود بر روی سایت این اداره به آدرس malayercht.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir گردشگران را به دیدن مجازی ملایر دعوت می کند.

وی اظهارکرد: در این سایت اطلاعات گردشگری ملایر به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه شده است همچنین با وارد شدن در بخش تور مجازی می توانند از اماکن به صورت ۳۶۰ درجه بازدید کنند.

جلیلی ادامه داد: در قسمت جاذبه های گردشگری اطلاعات کاملی از ابنیه های شهرستان گنجانده شده است بنابراین از تمام هموطنان دعوت به عمل می آید از این سایت بازدید کرده و نظرات خود را برای ما درج کنند.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر در بخش دیگری با تأکید بر ممنوعیت پذیرش مسافر در ایام عید، گفت: با استناد به مصوبات جلسه ستاد استانی مدیریت کروناویروس که به ریاست استاندار برگزار شد، در بند یک مصوبه مقرر شد کلیه مهمانسراهای دولتی، خانه مسافرها، مراکز اقامتی و ستاد اسکان ادارات غیر فعال شده و از پذیرش مسافر و گردشگر در ایام تعطیلات نوروزی ممانعت به عمل آید.

وی با اشاره به اینکه موضوع معذوریت از پذیرش مسافر و گردشگر به صورت مکرر از طریق کمیته اطلاع رسانی و صدا و سیمای مرکز استان تا عید اطلاع رسانی می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و خطر جانی برای عموم مردم و جلوگیری از شیوع این ویروس خطرناک، تمامی اماکن تحت امر این اداره ملزم به رعایت مصوبات این جلسه و عدم پذیرش مسافر هستند و در صورت عدم رعایت از طریق مبادی قانونی برخورد و پیگیری لازم انجام می شود.

ابلاغ گواهی ثبت ملایر به عنوان شهر جهانی مبلمان منبت

این مقام مسئول در ادامه از ابلاغ گواهی ثبت ملایر به عنوان شهر جهانی مبلمان منبت خبر داد و گفت: با توجه به نامه ارسالی مورخ ۳۰ بهمن ماه از سوی معاون صنایع دستی و هنرهای زیبای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گواهی ملایر به عنوان شهر جهانی مبلمان منبت با امضا زری گرین لیز، رئیس شورای جهانی صنایع دستی ابلاغ شد.

جلیلی افزود: بنابراین ابلاغ ملایر به عنوان ملایر شهر جهانی مبلمان منبت در شورای صنایع دستی ثبت و در این گواهی گزارش شده که منبت در شهرستان ملایر ریشه ای کهن دارد و نقش مهمی درصنعت و جامعه ایفاد می کند، امید است که شهر ملایر تعهد خود به عنوان یک شهر جهانی صنایع دستی، در زمینه گسترش مناسبات، و فعالیت­های بین المللی و برقراری ارتباط با شهرهای دیگر در شبکه شهرهای صنایع دستی برای همکاری در ارائه یک جایگاه مشترک صنایع دستی جهان را به انجام رساند.

وی بیان کرد: شهرهای ثبت شده، باید سالانه گزارشی در مورد فعالیت ها و پروژه های خود به دبیرخانه بین المللی شورای جهانی صنایع دستی ارسال کنند همچنین لوگوی شورای جهانی و دستورالعمل استفاده از آن نیز به ملایر به عنوان شهر صنایع دستی ابلاغ می شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر تصریح کرد: ستاد دائمی ارتقاء شاخص های شهر جهانی مبلمان منبت با بیش از ۱۰  کمیته در حال تدوین است که پس از تایید، ابلاغ  و کمتیه های مربوطه عملیاتی می شود همچنین سالانه باید گزارش عملکرد شهرهای جهانی به شورای جهانی صنایع دستی ارسال شود تا ملایر از لیست شهر جهانی صنایع دستی خارج نشود.

جلیلی با بیان اینکه وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور تنها متولی صنایع دستی و هنرهای سنتی برای ثبت ملی و جهانی رشته های هنری است، گفت: این برند جهانی نقش بسزایی در رونق و حیات اقتصادی شهرستان دارد و باید با همت جمعی در بخش حاکمیتی و در بخش خصوصی، برای حفظ و ارتقای این برند تلاش شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ملایر ملایر به عنوان شهر جهانی صنایع دستی میراث فرهنگی شورای جهانی پذیرش مسافر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا