Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعظیم خدایاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای سفر معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به شهرستان ملایر اظهار کرد: معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در جریان سفر به شهرستان ملایر از کارگاه‌های مبلمانسازی سطح شهرستان بازدید میدانی انجام دادند؛ پس از آن، از نمایشگاه مستقر در شهر بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عصر روز گذشته و صبح امروز، جلسه ای را با فعالان مبل و منبت برگزار کردیم که نتیجه این جلسات منجر به ایجاد و راه اندازی سرای نوآوری مبل و منبت شهرستان ملایر شد؛ در این سرای نوآوری، ایجاد مراکز رشد، شتاب دهنده ها و پارک‌های علم و فناوری در نظر گرفته شده است.

خدایاری ادامه داد:در حال حاضر جامعه آماری 20 هزار نفری در صنعت مبلمان سازی شهرستان ملایر مشغول به کار هستند که بیشتر آن‌هااز تحصیلات آکادمیک برخوردار نیستند؛ اما بخشی از این افراد متقاضی ورود به حوزه تحصیلات آکادمیک و فراگیری مباحث تخصصی در حوزه مبل و منبت هستند.

سرپرست واحد ملایر تصریح کرد: اگر 10 درصد این افراد به سرای نوآوری مبل و منبت ورود پیدا کنند، مجموعه ای 2هزار نفری از افرادی که متقاضی تحصیل در این رشته هستند تشکیل خواهد شد؛ این سرای نوآوری صرفا برای دانشجویان دانشگاه آزاد نیست و تمامی افراد علاقه‌مند این حوزه می توانند در آن حضور داشته باشند.

وی با اشاره به اعطای گواهینامه معتبر پس از گذارندن دوره های آموزشی گفت: افراد پس از گذارندن دوره های آموزشی که کوتاه مدت است، مدارک کارآفرینی و نوآوری دریافت خواهند کرد که به راحتی بتوانند وارد بازار کار شوند. مدت این دوره آموزشی هنوز مشخص نشده است.

خدایاری درباره تاثیرسرای نوآوری مبل و منبت ملایر، در اشتغال‌زایی استان همدان خاطرنشان کرد: نزدیک به 60 درصد صنعت مبلمان کشور در شهرستان ملایر تامین می شود؛ مهم ترین مسئله ای که در این حوزه پیگیری خواهیم کرد، افزایش صادرات و ورود به بازارهای منطقه ای است که کمتر به آن پرداخته شده است.

سرپرست واحد ملایر اضافه کرد: باتوجه به پتانسیل‌های دانشگاه آزاد اسلامی و وجود واحدهای برون مرزی و بازارچه های مرزی، می توانیم نقش موثری را در حوزه صادرات مبلمان داشته باشیم. افزایش صادرات، منجر به رونق تولید خواهد شد که در نهایت، اشتغال‌زایی را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به افزایش درآمدهای غیر شهریه ای از طریق افزایش صادرات گفت: راه اندازی سرای نوآوری مبل و منبت و افزایش صادرات مبلمان، بخش عمده ای از درآمدهای دانشگاه را جبران خواهد کرد که در نهایت، اتکا به شهریه برای درآمدزایی را کاهش خواهد داد. بر اساس آماری که تا کنون بدست آمده است می توانیم با افزایش صادرات، درآمدی بیش از 400 میلیارد تومان داشته باشیم. درصدی از این گردش مالی می تواند به چرخه دانشگاه وارد شود و در امورپژوهشی و آموزشی کمک کننده باشد.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحدملایر سرای نوآوری مبل و منبت محمدعظیم خدایاری طرح پایش صادرات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری مبل و منبت طرح پایش صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید