Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا پس از 10 روز شور، شعف و شادی در بین ملایری ها و فعالان صنعت مبل و منبت این شهرستان، دست اندرکاران آن در تلاش برای برگزاری جشنواره ای در سطح بالاتر با عنوان جشنواره جهانی مبل و منبت ملایر هستند.
هنرمندان جوان و تلاشگران این صنعت با مساعدت و تلاش بی وقفه مسئولان در دولت تدبیر و امید رخدادی ارزشمند را رقم زدند و با ثبت ملی مبل و منبت ملایر، برگ دیگری بر افتخارات این شهرستان افزودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مردم ملایر بار دیگر با برگزاری بساط جشن و سرور در جای جای این خطه زرخیز، جلوه های فرهنگ، تاریخ، هنر و مهمان نوازی خود را در مقابل دیدگان دهها مسافر و گردشگر به نمایش گذاشتند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر شامگاه جمعه در این آیین برگزاری این جشنواره را بستری مناسب برای معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های این شهرستان در زمینه های مختلف عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت در آینده بتوانیم بهره برداری مطلوبی داشته باشیم.
عبدالعظیم رضایی با تقدیر از پیگیری نمایندگان ملایر، انجمن مبل ملایر و سایر دست اندرکاران برگزاری مطلوب این جشنواره، ثبت ملی مبل و منبت را مقدمه ای برای ثبت جهانی این صنعت برشمرد و افزود: از سال 95 تلاش ها برای ثبت ملی منبت ملایر آغاز شد.
وی با بیان اینکه ملایر شاخص های لازم برای کسب این عنوان را داشت بیان کرد: با برگزاری جشنواره و تبلیغات 9 هزار ثانیه ای مبل و منبت ملایر از رسانه ملی، این رخداد تاریخی، هنر، فرهنگ و ظرفیت های این شهرستان به مردم ایران معرفی شد که باید ادامه پیدا کند.
رضایی ادامه داد: در طول 10 روز برگزاری جشنواره مبل و منبت بیش از 60 هزار مسافر و گردشگر از کارگاه ها و نمایشگاه های مبل و منبت ملایر بازدید کردند و حدود 10 هزار مسافر در مکان های اقامتی این شهرستان اسکان داده شدند.
وی با بیان اینکه علاوه بر مبل و منبت، زمینه جهانی شدن انگور ملایر نیز فراهم شده، ابراز امیدواری کرد: با تشکیل انجمن مبل ملایر و انگیزه بالایی که بین هنرمندان و فعالان این صنعت و مردم ایجاد شده، بتوانیم به جایگاه واقعی خود در این هنر دست پیدا کنیم.
وی تاکید کرد: باید برای رونق اقتصاد، اعتلای فرهنگ، فعال شدن و رونق دادن به ظرفیت های گردشگری این شهرستان بتوانیم این ظرفیت ها را به نحو شایسته به سراسر کشور معرفی کنیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز ثبت ملی مبل و منبت ملایر را مقدمه ای برای برداشتن گام های بلند دیگر در راستای رشد و پیشرفت این شهرستان برشمرد و افزود: این دستاورد یک رخداد بزرگ تاریخی است.
محمد کاظمی بیان کرد: ما مزد زحماتمان را با برگزاری پرشور جشنواره مبل و منبت، ایجاد شور و انگیزه در بین منبت کاران و فعالان این صنعت و شادی و سرور در بین مردم گرفتیم.
وی راه اندازی راه آهن در ملایر، افتتاح سد کلان و بهره مندی مردم ملایر بزودی از آب شرب تصفیه شده را از جمله اقدامات در سال های گذشته و ادوار گذشته مجلس عنوان کرد و افزود: بزودی مرکز آنژیوگرافی ملایر نیز راه اندازی خواهد شد.
کاظمی با اشاره به راه اندازی رادیو شهری ملایر گفت: هم اکنون که پرونده انگور ملایر در فائو در حال بررسی است، امیدواریم بتوانیم همزمان عنوان شهر جهانی انگور و مبل و منبت را کسب کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: با استفاده از تجربه های گذشته و ارتباط خوبی که با دولت دوازدهم داریم، بتوانیم زمینه های شادی مردم و رونق اقتصادی ملایر به ویژه در حوزه مبل و منبت را فراهم کنیم.
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس دهم نیز حضور جوانان و بخش خصوصی در برگزاری جشنواره ملی خوشه برتر و مبل و منبت را نشان از پویایی و تحرک در این شهرستان برای جهشی بزرگ دانست و گفت: جشنواره خوشه برتر الگویی برای تمام شهرهای کشور شده است.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام احد آزادی خواه اظهار کرد: با ثبت ملی مبل و منبت ملایر و برگزاری 10 روزه جشنواره، شرایطی برای ملایر ایجاد شده که این شهرستان تراز و برندی برای جهان شده است.
وی ضمن ارج نهادن به خدمات و تلاش های سایر مسئولان در گذشته افزود: ثبت ملی منبت بدان معنی است که ملایر تنها نماینده ایران در دنیا در حوزه منبت است.
حجت الاسلام آزادی خواه ادامه داد: در حال حاضر پرونده انگور ملایر در فائو گام های نهایی خود را طی می کند که امیدواریم بزودی به عنوان شهر جهانی انگور معرفی شود.
همزمان با اختتامیه نخستین جشنواره ملایر، شهر ملی مبل و منبت ایران از 15 تا 24 شهریورماه، پنجمین جشنواره ملی خوشه برتر انگور نیز به کار خود پایان داد.
در کنار آیین اختتامیه 2 جشنواره، هشتمین جشن شیره پزی سنتی ملایر نیز در پارک سیفیه ملایر همراه با برپایی غرفه های شیره پزی برگزار شد.
در این آیین پس از اجرای برنامه های شاد و جذاب، نورافشانی، شعبده بازی و حضور عوامل تولید سریال برنا که بخشی از این سریال را در ملایر فیلمبرداری کردند و بزودی از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد، از کشاورزان و باغداران نمونه ملایر نیز تجلیل به عمل آمد.
به گزارش ایرنا در حال حاضر بیش از چهار هزار کارگاه مبل و منبت در این شهرستان فعال است که بین 20 تا 25 هزار هنرمند به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این صنعت فعال اند و سالانه حدود 70 هزار دست مبلمان منبت از این شهرستان صادر می شود.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
2087/7528
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان" همراه با عرض ارادت شاعران به ساحت مقدس علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) در سالن شهیدآوینی و نکوداشت چهره برجسته شعر کودک و نوجوان؛ استاد جواد محقق به کار خود پایان داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: اعطای افتخار خادمی حرم حضرت امام رضا (ع) به استاد محقق از دیگر قسمت‌های جالب و ماندگار این برنامه بود.

شاعر برجسته کشوری در بخش معرفی کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم" اثر مریم زرنشان نیز در این مراسم گفت: کتاب خانم زرنشان کتابی است سراسر تصاویر زیبا، چرا که بچه‌ها با نگاه خود به زیارت می‌روند و با گنبد و آیینه و گلدسته حرف می‌زنند و برایشان خاطره‌ای رقم می‌خورد.

غلامرضا بکتاش گفت: این کتاب حاوی ۹ شعر کودک و نوجوان است که موضوع و محوریت آن زیارت امام رضا (ع) است؛ در تمامی اشعار این کتاب می‌توان تصاویر زیبا و بدیعی از زیارت و حضور در حرم پیدا کرد.

بکتاش گفت: خانم زرنشان در کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم" با زبانی روان و صمیمی سخن گفته‌اند و تصاویر و معانی اشعار این کتاب برای قشر کودک و نوجوان نه تنها قابل فهم بلکه دلچسب است.

مریم زرنشان نویسنده کتاب "من این لحظه‌ها را دوست دارم" نیز بیان کرد: در این کتاب ۱۰ شعر رضوی سروده شده که توسط انتشارات به‌نشر منتشر شده است.

او گفت: امسال جشنواره را تولیدمحور با طرح هشت کتاب در نظر گرفتیم و همچنین مجموعه شعر‌های این جشنواره و اشعار برگزیده جشنواره ملی در هشت کتاب منتشر خواهد شد.

در ادامه مراسم با حضور مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، احمد میرزاده دبیر پانزدهین دوره از جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی، شاعران و نویسندگان این عرصه و علاقمندان به ادبیات آیینی برای نخستین بار از این کتاب رونمایی شد.
 
دبیر پانزدهمین دوره از جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی گفت: در جشنواره ملی شعر رضوی ۴۳۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که ۲.۵ برابر سال گذشته بود و این اشعار توسط ۱۱۵ شاعر ارسال شده بود.

در پایان مراسم، آیین نکوداشت جواد محقق شاعر و ادیب و استاد ادبیات مطرح کشور و استان همدان برگزار شد و از وی تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • هت تریک‌ کریستیانو رونالدو در جشنواره گل النصر
  • ملایر، آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • برگزاری مسابقات والیبال بانوان فرهنگی در هرمزگان
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد