Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@11:46:31 GMT

ایجاد خانه مبلمان در ملایر/ساماندهی سوغات‌سراها

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۲۱۵۴۳

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری ویژه ملایر گفت: باید پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های شهرستان ملایر را برای اشتغالزایی احصاء و تقویت کنیم.

به گزارش ایسنا، محمد حامدی‌نژاد در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان ملایر، با اشاره به ثبت ملی ملایر به عنوان شهر مبل و منبت، افزود: تقویت این حوزه افتخارات برزگی برای این منطقه به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: به دنبال ثبت ملایر به عنوان شهر ملی مبل منبت، توسعه این هنر صنعت اشتغال‌آفرین به عنوان یکی از ارکان توسعه شهرستان بیش از پیش در دستور قرار گرفته که تحقق آن نیازمند نگاهی نوین به این صنعت است.

حامدی‌نژاد ایجاد خانه مبلمان در شهرستان به منظور تأسیس بخش ستادی و برنامه‌ریزی در زمینه توسعه صنعت و خوشه مبل را یکی از اقدامات موثر پیشنهادی توسط اتاق بازرگانی استان با همکاری جهاددانشگاهی دانست که فرمانداری ویژه شهرستان ملایر نیز از آن استقبال و حمایت خواهد کرد.

وی ایجاد مراکز تخصصی مبل و منبت و انتشار نشریه تخصصی در این حوزه را از دیگر طرح‌های تأییدی در این نشست اظهار و خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های توسعه مبل ملایر ایجاد دانش و منابع علمی لازم است که این اقدامات در راستای اجرایی کردن این موارد عملیاتی خواهد شد.

معاون فرماندار ملایر به جایگاه شاخص این شهرستان در حوزه تولید و بافت فرش، تولید انواع محصولات کشاورزی چون عسل، زعفران، گل‌محمدی، شیره، کشمش و .. اشاره کرد و گفت: تقویت این بخش سبب اشتغالزایی و رونق صادرات خواهد شد.

حامدی‌نژاد به جایگاه و موقعیت جغرافیایی ملایر و قرار گرفتن این شهرستان در مسیر مواصلاتی غرب و شرق و جنوب کشور اشاره و عنوان کرد: ساماندهی سوغات‌سراها را در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در همین راستا سوغات‌سراهای شهر زنگنه و جوکار با ارائه تسهیلات بانکی به مالکان آنها ساماندهی شدند، یادآور شد: ملایر قادر است محصولات و تولیدات خود را در کمتر از 3 ساعت به سایر مراکز استاهای بزرگ کشور برساند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود

استاندار یزد با اشاره به اینکه نساجی و پوشاک از اولویت‌های اصلی توسعه استان یزد در سند یزد نوین است، گفت: یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، مهران فاطمی در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان یزد با اشاره به ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای که استان یزد در حوزه نساجی دارد اظهار داشت: لازم است که نسبت به معرفی و استفاده هرچه بیشتر از این ظرفیت‌ها تلاش بالاتری انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین موضوعاتی که در استان یزد به دنبال آن هستیم، پیاده سازی صنعت به معنای واقعی است خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری توسعه صنعت نساجی و پوشاک استان یزد به همراه تبدیل این استان به قطب تولید ماشین آلات صنعت نساجی است تا به این طریق بتوانیم در حوزه نساجی به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.

فاطمی با تاکید بر اینکه این اقدام در حوزه صنعت کاشی و سرامیک رخ داده تصریح کرد: در حال حاضر تمامی خط تولید کاشی و سرامیک در استان یزد تولید می‌شود و باید این اقدام را در حوزه صنعت نساجی هم به صورت کامل اجرایی و عملیاتی کنیم.

استاندار یزد توسعه استان یزد را بر اساس سند تحولی یزد نوین دانست و افزود: یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی استان یزد در سند یزد نوین، صنعت نساجی و پوشاک است و در تلاشیم که بتوانیم این موضوع مهم را محقق کنیم.

وی به سابقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آن‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

فاطمی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

وی با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

استاندار یزد در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان دانست و افزود: یکی از هدف‌گذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان عنوان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر